På sofaen med en god bog

På sofaen med en god bog

20110622-083030.jpgHvordan kan man sove hele natten og så vågne helt ør og udmattet? Ondt over det hele udenpå og indeni. Jeg gik i bad og kørte afsted på arbejde, men måtte vende om halvvejs… jeg kunne mærke at det ikke var en god dé at fortsætte….

Det blev til sofaen hele dagen lang, med Alexandra Fullers “Lad os ikke gå i hundene i aften”. Alletiders fantastiske bog om Alexandras erindringer fra sin barndom og ungdom i Rhodesia. Den har gjort et stort indtryk på mig. Måske fordi jeg  selv har boet i Afrika sammen med mine forældre og brødre, måske fordi forfatteren er på min alder, men har haft en helt anderledes barndom, måske nok især fordi bogen er så levende fortalt, at det er som om man oplever det hele selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.