1 time og 10 min.

Benene var vilde for at komme igang med løbet…og mine ben var ikke de eneste. Mere end 5000 løbere var vi idag ved Marselisløbet. Ca. Halvdelen skulle løbe 12 km sammen med mig, jo det var hyggeligt. Men efter 7 km gik det op af bakke, som i stejlt og i lang tid. Hyggen fortog sig, og blev til djævleræs med prusten, stønnen og kæmpen. Så efter 2 km gik det ned af igen, vi havde ikke langt tilbage. Benene fik mere fart, vi smilede til dem vi overhalede, og klappede af hornorkesteret som spillede i takt til vores trin. Efter 12 km i de vildeste bakker jeg har været med til at løbe på, var vi endelig i mål. Vi smed os på græsset, tyllede en masse vand – og jeg var glad. På min SMS stod der 1 time og 10 min.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.