Arabiske bade og Tapas

Arabiske bade og Tapas

Jeg kørte af den dejlige lange strandpromenade ind til Palma, og gik en tur rundt i den historiske bydel. Besøgte de Arabiske bade, med den dejlige have. Her hvilede jeg lige benene et øjeblik inden jeg cyklede videre rundt inde i Palmas hektiske gader. På det store marked med frugt, fisk, brød, porcelæn, mandler, oliven og… ja de har alt, slog jeg mig ned på en ægte tapasbar. Vi fattede intet af hinandens sprog, men jeg pegede og han serverede – undtagen da jeg pegede på et fad, da rystede han på hovedet og pegede på sin mave. Det betyder, at det der mad, er en andens mave, ko eller lam eller noget og det smager af H-til. Jeg har mareridt endnu fra da jeg smagte det for flere år siden. Han fik ekstra drikkepenge for at advare mig – og resten smagte skønt. 3 timer i Palma og så cyklede jeg de 15 km tilbage. Nu er det pakketid, imorgen klokken 7 tager jeg bussen ud til lufthavnen.

20140424-163125.jpg

20140424-163222.jpg

20140424-163248.jpg

20140424-163435.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.