Eftersøgt af politiet

Eftersøgt af politiet

Da var jeg heldig, jeg slap med nød og næppe for at komme i fængsel. Politiet har været her flere gange for at finde mig -men jeg var væk, på arbejde – og til sidst havde de givet naboen et nummer jeg skulle ringe på. Straks imorges klokken 7 ringede jeg og meldte mig selv… jo jeg havde da en BMW… Skal I ha’ nummerpladerne???? jamen det forstår jeg ikke, mit hjerte bankede vildt, ind til betjenten spurgte om den ikke skulle synes. Jo, jeg havde da vist fået en indkaldelse… det har jeg da helt glemt. Ja siger han. Det var i oktober. Hold da op jeg blev svedt… Se at få den synet idag og kom på stationen med synssedlen, sagde han. JAvel. Så nu er bilen nyvasket og nysynet og jeg er ikke længere eftersøgt af politiet… Pyha for en dag.

20120117-152104.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.