Giga God Grøn koncert

Giga God Grøn koncert

Det var bare alletiders Grøn Koncert. Alt var perfekt. Jeg ankom måske en anelse for sent med toget, og det var ikke DSB’s skyld 🙂 Men ALT  andet var bare hyggeligt og sjovt og fedt. Vi mødte Karin og Lars og deres venner. De tog så hjerteligt imod os at vi slog os ned på deres tæpper og blev i deres hyggelige og sjove selskab under hele koncerten. Vi dansede alle i flok til DAD og, i hvert fald pigerne, hvinede om kap da Thomas var på scenen 🙂 Super oplevelse siger jeg bare.

Billedet har jeg nuppet fra Fyens.dk da jeg hyggede mig så meget og min telefon ikke tog et eneste billede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.