Halvmarathon

Halvmarathon

I god tid ankom jeg til Vejle og fik udleveret kuverten hvor der stod mit navn og HALVMARATHON….  jeg var ved at revne af bare stolthed over mig selv.
Jeg har trænet i flere måneder – i flere timer – i stribevis af kilometer, for at kunne løbe 21,1 km idag. Jeg var så klar, og det var sommerfuglene i maven også – men dem løb jeg hurtigt fra.
Vejle Ådal, stod i efterårsfarver som den fineste kulisse, og der var næsten ikke en vind der rørte sig. Sammen med de andre 1999 løbere gik det over stok og sten i de første 10 km, så skulle vi 2 laaange km inden vi vendte, og løb tilbage af samme rute. Efter yderligere nogle km blev benene tungere, kulissen var ikke helt så fin længere, men lige der, stod der en og råbte i vilden sky, Kom så Irene – og så fik jeg øje på Lene der stod  i grøften heppede. Hvor blev jeg glad – “high 5” til Lene, både humør og hastighed steg. De sidste 3 km er altså kun for de seje – men også her stod Lene og heppede mig i mål på 2 timer og 3 min. Tusind tak til Lene 🙂

Jeg har fået to trætte ben, en træt krop og en kæmpevabel på foden – men jeg har nået et stort mål 🙂

 

20121022-113827.jpg
Bindeballestien ved Haraldskær
20121022-113844.jpg
En af de mange røde broer i Vejle Ådalen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.