I skole x 2

I skole x 2

Idag har jeg været på skole 2 gange. Førs på IBC sammen med resten af Akedimilederne-studenterne. Vi arbejdede med læringsstile og intellligenser. Det synes jeg er vildt spændende, ja jeg kunne holde et helt foredrag om det. Efter dagens udfordringer af både ventre og højre hjernehalvdel kunne hele hjernen slappe af på kosmetikskolen. Jeg fik ansigtsbehandling luksus, med frugtsyre, masker og cremer og hvad der ellers hører til. Men oven på en dag hvor hovedet virkelig har været i brug, var  hovedbundsmassagen fantastisk… hovedbund tænkte jeg godt nok, den er jo øverst på hovedet… vender mit hoved så på hovedet,  med bunden i vejret???

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.