Møn tur/retur

Møn tur/retur

mon3mon4

Om Møns klint er spændende og smuk. JA det tør siges…. mine ben er trætte efter flere kilometers trappespurt op og ned af skrænterne, og det ene vidunderlige udsyn afløste det andet, så det var hele turen værd.

mon2mon1

På vej til Spodsbjerg-Tårs færgen gjode vi et stop på Tåsinge hvor Valdemars Slot ligger nok så flot. Historiens vingesus kunne mærkes da vi gik i de gamle stuer og sale og så på malerier af den ene og den anden konge og læste historien om Søadmiralen Niels Juel.

Efter en hyggelig færgetur med hundene på dækket kørte vi til Knuthenborg. Store grønne arealer, skove og køn dansk natur… men der var lidt langt imellem dyrene og egentlig heller ikke så meget variation i arterne. Nej her var altså intet som imponerede os, men vi gik da nogle dejlige ture med hundene og legede så ellers safari med kameraet.

valdemarsslotknut4

knut3

knut2Imponeret det blev vi til gengæld da falkene fór afsted i luften og  jagede det bytte som falkoneren slyngede med. Et besøg påFalkonerietbragte os helt tæt på knut1knut5falk7falk6falk5falk4falk3falk2de store rovfugle og deres måde at arbejde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.