Mit store løb

Mit store løb

Her er vejen frem, jeg står i løbesko og shorts. Mine knæ bævrer let, nervøsitet eller let kulde. Det kan jeg ikke lige sige. 10 9 8 råbes der pludselig i højttalerne, benene hopper lidt af sig selv, 7 6 5 kom så siger hovedet til benene, 4 3 2 1. LØB for pokker, og det gør benene så.
Mit livs første løb som deltager ved et stævne er en realitet.

20120607-212625.jpg

Mit første og største men ikke sidste store løb er vel overstået. Tænk engang jeg har løbet 5km ved Alt for damernes kvindeløb i Fredericia idag. Jeg har ovenikøbet et bevis – en SMS fra arrangøren hvor der står
Tid 0.28.40
Min/km 5.43
Km/time 10.47

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.