Nu med Fitbit Flex

Nu med Fitbit Flex

Der er kommet nyt legetøj på gaden, sådan noget af den slags som jeg bare MÅ have, så idag ankom mit nye Fitbit Flex armbånd. En gadget der tracker alle aktive minutter samt søvnkvalitet. Jeg har sat et mål på 10.000 skridt og 3 km på en dag (excl.min sædvanlige motion) Hver gang jeg opnår 20% af dagens mål, lyser en af 5 små dioder på armbåndet. (Næææææsten som en lille diamant) 🙂 Og idag har jeg stormet rundt i supporten, ikke råbet en eneste gang gennem lokalet til en medarbejder – men gået derhen… alt sammen for at opnå mit mål. Jeg kan selvfølgelig føge med i hvor langt jeg går/når

 

20130626-152704.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.