Reddet på målstregen

Reddet på målstregen

Pyha, det var i sidste øjeblik. Min søde far reddede mig lige på målstregen. Jeg mødte min overmand i hundeforeningens regnskab – jeg kunne ikke hitte rede i det rod, og tirsdag aften var der generalforsamling. Jeg kunne ikke så godt hælde en papkasse fyldt med bilag ud midt på bordet, og så ellers fortælle hvor mange penge der står i banken. Så var jeg vist kommet i fængsel. Jeg måtte have hjælp fra en af de nærmeste….. Tirsdag morgen tikkede et fuldt færdig regnskab ind med beskeden. Hej Irene, nu stemmer regnskabet, hilsen far. Juhuuuuuu, hold op hvor blev jeg lettet og glad. Regnskabet blev præsenteret og godkendt i aftes. Far har brugt flere dage + 1 nat. Jeg har selvfølgelig inviteret ham og min mor ud at spise. 🙂

20130227-064504.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.