Regnskab og tal

Regnskab og tal

Det er en jungle, det der jongleren med tal og regnskab. Debet og kredit og jeg skal komme efter dig. Det får jeg aldrig en hoplanål i. Jeg benyttede en livline og fik min far til at hjælpe. Han har trods alt været i Danske Bank for (vist snart) 50 år siden – han må da vide noget om det. Det viste sig at jeg regnede rigtigt på det punkt. Der gik kun en nat??? Næste morgen kunne han fortælle mig hvad der var rigtigt og forkert, og hvordan vi får regnskabet til at passe og stemme… og det endda uden doping – men måske han vil sætte pris på noget (på flaske) som tak for hjælpen 🙂

20130120-203757.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.