Så kom vi endelig igang

Så kom vi endelig igang

Firmaet har arrangeret løbetræning hver tirsdag, og det begyndte med en aflysning i tirsdags på grund af glatføre.  Jeg havde  taget alt det outfit med, som jeg kunne komme i tanke om og var 100% opsat. Da løbeturen så blev aflyst, erstattede jeg den lige  med et glas rødvin… Var det så 2xglatføre på en dag ???

Men IDAG var der løbetur for alle… jeg skulle selvfølgelig ikke ud og løbe 15km i stramt tøj for næsen af alle mine kolleger, så jeg var med på begynderholdet (her passede jeg faktisk også fint)  Vi løb i bedste stil en tur rundt om Tre-For og det var både sjovt og herligt at løbe i flok, og se de andre fra den anden side…. Jeg glæder mig til på tirsdag og smugøver lige lidt på torsdag og  lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.