Så kom Falck

Så kom Falck

KLONK!!!! Deeet lød lidt underligt da jeg startede bilen efter fyraften. Bakkede lidt KLONK!!! Og det føltes som om bilen hoppede op i luften. Arh mon det er helt OK, tænkte jeg og kørte lidt videre KLONK, KLONK og så kunne jeg pludselig ikke dreje mere. Ved nærmere eftersyn så jeg at begge hjul vendte 45 grader ind mod midten, som om den var lidt træt. Det er vist ikke helt i orden. Falck tænkte jeg, og ringede til dem. Hvad er der galt med bilen spørger damen. Den siger KLONK og hjulene ser lidt underlige ud. OK så må vi hellere komme og hente den, svarer hun. Så nu er bilen på vej til reparation for KLONK. Dagen går ikke altid som planlagt – spændende – hvert fald i nogle tilfælde.

20140108-185039.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.