Skal jeg tage skiene til arbejde imorgen.

Skal jeg tage skiene til arbejde imorgen.

Det er her det sker sneer. Hvad sker der for fortovet… I eftermiddags var det igen dækket med sne, klar til at blive ryddet for anden gang idag. Et mindst 25 cm blødt,hvidt, fint og hundekoldt lag dækker hele området.
Det blev ikke til nogen løbetur idag, jeg synes at det var for glat. I eftermiddags var jeg til massage hos kiropraktoren og det var SKØNT – alle kontormusklerne incl. hofter fik en ordentlig tur og sikke en følelse af velvære der var med mig da jeg gik hjem. Det skulle man da gøre lidt oftere 🙂

20130115-181216.jpg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.