Tilbage på skolebænken.

Ja så skal jeg bare læse denne bog på 500 sider + bind 2 der også er på 500 sider. Så er der eksamen og afsluttende projekt, og endnu en eksamen, inden jeg kan kalde mig Akedemileder.
Jeg kom lidt sent ud af døren for Miki ville ikke ind. Jeg måtte hente ham i den anden ende af haven. Det resulterede i at mine sko blev helt besat af det nyslåede græs. Det opdagede jeg selvfølgelig ikke, før jeg fløj ind i klasselokalet og der stod en sky af græs omkring mig. Jeg kiggede ned på et par sko der simpelthen lignede nogle der var lavet af græs. Fuck – hvor flot Irene.
Mon der findes et akademikursus der kan lære mig, altid at se fin og perfekt ud og aldrig dumme mig, og aldrig køre forkert når jeg skal finde vej. < br />
20120906-162219.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.