Træning på jobbet

Træning på jobbet

Idag sidder jeg på min anden stol og arbejder. Det er en værre en kan I tro, jeg balancerer på den røde kugle, og det er ikke særlig let men det er sjovt og det skulle være sundt… og når jeg bliver rundtosset må jeg så gå hjem???

Back App balancestol træner støttemuskler i ryg og mave, mens du sidder. På Back App sidder du i en komfortabel siddestilling samtidig med at din krop er i  lignende bevægelse, du opnår ved at f.eks. gå i skoven, ride på hest eller padle
i kajak.  En rigtig aktiv stol.
Bevægeligheden af Back App ændres ved at  skrue på kuglen. Skruer du kuglen længere ned, bliver stolen mere ustabil og
giver mere træningseffekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.