USA i underbukser.

Så har jeg været ude og løbe i herreunderbukser – med gylp! Hvordan kan det gå til? Det er en lang historie som startede i København for 3 dage siden. Faktisk startede den en halv time for sent, så derfor nåede vi ikke vores fly i London til New York. I 8 timer ventede vi på en ledig plads på et fly -og der var ingen, så vi måtte overnatte i London. Vi var nær ikke kommet på noget fly næste dag, men så fandt de en tur til Chicago og derfra tilbage til New York. 24 timer forsinket kunne vi endelig hilse på Pernille og glæden var stor.
Desværre var der bare lige det, at vores kuffert ikke havde fundet samme fly som os, så vi har vendt underbukser i 3 dage :-). Men pyt for new York er bare skøn skøn skøn. Vi er nu fløjet videre til Cleveland og nu gik det ikke længere – der måtte nyt tøj til, vi skal jo hilse på den familie hvor Pernile er aupair. Anders købte (flere par) tights, og et par kunne jeg låne til at løbe i. Og sådan gik det altså til at jeg har løbetrænet i herreunderbukser. 🙂
Idag ser det lysere ud, vi har udsigt til måske at få vores kuffert, og klokken 9 henter Pernille og Katrine os på hotellet og så skal vi rigtig på sightseeing i Pernilles by.

20120711-065207.jpg

20120711-065255.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.